Στις 4 Νοεμβρίου η 14η Κλασσική Ανάβαση Ομαλού
Από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ) σε συνεργασία με τον Δήμο ΧΑΝΙΩΝ και τον Δήμο ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής θα βρίσκονται την Κυριακή 04 Noεμβρίου από τις 09: 30π.μ το πρωί στην πλατεία Δικαστηρίων ξυπνώντας μνήμες στους παλιούς και την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν για την ιστορία του κλασσικού οχήματος.
Η εκκίνηση του αγώνα(regularity) θα δοθεί στις 10: 30π.μ ακολουθώντας την εξής διαδρομή : Βαμβακόπουλο-Αγυά-Φουρνές-Λάκκοι(όπου τα πληρώματα θα σταματήσουν στην πλατεία του χωριού για μία ώρα).
Κατόπιν θα συνεχίσουν για Καράνου-Ορθούνι-Νέα Ρούματα-Πρασσές-Πέτρα-Σελί με τερματισμό το οροπέδιο του Ομαλού,όπου θα ακολουθήσει το γεύμα και η απονομή του αγώνα.
Το Σαββάτο 03/11/2018 ο Σ.Ι.Π.Α.Κ διοργανώνει περιήγηση σε χωριά του Νομού Χανίων ξενάγηση σε παραδοσιακό καζάνι τσικουδιάς όπου θα ακολουθήσει φαγητό στους συμμετέχοντες σε ταβέρνα της περιοχής.

