Menu
RSS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρύσες Αποκορώνου για την 28η Οκτωβρίου

Στα Χανια

Θερμής υποδοχής έτυχε το πρωί της Κυριακής στις Βρύσες Αποκορώνου από τους κατοίκους αλλά και στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο ιστορικό χωριό των Χανίων.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και στελέχη της ΝΔ Χανίων.

Εμφανώς ευδιάθετος, ο κ. Μητσοτάκης έξω από την εκκλησία του χωριού, συνομίλησε με πολύ κόσμο, αλλά και παιδιά, μαθητές σχολείων της περιοχής.

Μετά την επίσημη δοξολογία, ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση, αλλά και κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βρυσών.

back to top